Meniu
Coș de cumpărături

Apă de Parfum

Set pentru femei Versace Eros Pour Femme - Eau de Parfum 100 ml + Loțiune pentru corp 100 ml + Gel de duș 100 ml + Plic
Nou
Brand: Versace Cuprins: Apă de Parfum
Note de vârf:Lămâie, bergamot, rodieNote de mijloc:Floare de lămâi, iasomie sambac, iasomie, bujorNote de bază:Chihlimbar, mosc, lemn de santal, note lemnoaseLansat în anul 2014...
445,23 RON
Jean-Paul Gaultier Divine Refill - Eau de Parfum pentru femei Refill 200 ml
Nou
Brand: Jean Paul Gaultier Cuprins: Apă de Parfum
Umplutur pentru reumplerea sticlelor reutilizabile de la 50ml și 100ml.Eva din viitor, Madona modernă, divă din vechea școală, regină modernă...Divine sărbătorește puterea și unicitatea feminină, dezvăluind divinitatea lor înnăscută. Și ce poate fi mai divin decât a fi femeie?Un act de echilibru înt..
809,73 RON
Paco Rabanne Fame Intense Refillable - Eau de Parfum pentru femei 80 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
Sticlă cu posibilitatea de reîncărcare.*FAME Intense capturează spiritul parizian irezistibil al fetelor moderne de petrecere, provocând o nouă eră de feminitate strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lăsați aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzne..
601,83 RON
Paco Rabanne Fame Intense - Eau de Parfum pentru femei 50 мл
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
FAME Intense captează spiritul irezistibil parizian al fetelor moderne de petrecere, inaugurând o nouă eră a feminității strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lasă ca aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzneață aură a ta. Strălucește mai intens. M..
501,93 RON
Paco Rabanne Fame Intense - Eau de Parfum pentru femei 30 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
FAME Intense capturează spiritul parizian irezistibil al fetelor moderne de petrecere, provocând o nouă eră de feminitate strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lăsați aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzneață aură a ta. Strălucește mai luminos. ..
342,63 RON
Paco Rabanne Phantom Intense - Eau de Parfum pentru bărbați 50 ml
Nou Nu este în stoc
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
Povestea Phanton continuă cu noul Phanton Intense, o interpretare și mai îndrăzneață a iconicului parfum.Când lumina zilei se estompează, îmbrățișați-vă latura întunecată cu PHANTOM Intense de la Rabanne. Mai intens, mai îndrăzneț, alimentat de cea mai îndrăzneață parte a voastră. Lavanda strălucito..
375,03 RON
Paco Rabanne Phantom Intense - Eau de Parfum pentru bărbați 100 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
Povestea Phanton continuă cu noul Phanton Intense, o interpretare și mai îndrăzneață a iconicului parfum.Când lumina zilei pălește, îmbrățișați-vă latura întunecată cu PHANTOM Intense de la Rabanne. Mai intens, mai îndrăzneț, alimentat de cea mai îndrăzneață parte a voastră. Lavanda strălucitoare ce..
472,23 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl - Eau de Parfum 50 ml + Loțiune de corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Setul conține: Apă de parfum EDP 50 ml + Loțiune pentru corp BL 100 mlCarolina Herrera lansează noul său parfum pentru femei Good Girl în anul 2016.Este nou, sexy, aromatic oriental, ironic numit "Good Girl/Bună Fata" cu mesajul:"It`s So Good To Be Bad"Good Girl promite o combinație inovatoare ..
431,73 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl - Eau de Parfum 80 ml + Loțiune de corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Setul conține: Apă de parfum EDP 80 ml + Loțiune de corp BL 100 mlCarolina Herrera lansează noul său parfum feminin Good Girl în anul 2016.Este nou, sexy, oriental aromă, ironic numit "Good Girl/Bună Fată" cu mesajul:"It`s So Good To Be Bad"Good Girl promite o combinație inovativă și adictivă d..
553,23 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl Blush - Eau de Parfum 50 ml + Lotiune pentru corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Good Girl Blush от Carolina Herrera е нов шипров флорален аромат за жени. Good Girl Blush е lansat през 2023 г. и е creat de Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu и Christophe Raynaud. Връхните нотки са bergamot și mandarină; средни нотки: bujor, apă de trandafiri и ilang-ilang; базовите нотки са vanil..
537,03 RON
Complet pentru femei Carolina Herrera Good Girl Blush - Eau de Parfum 80 ml + 10 ml + Loțiune pentru corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Good Girl Blush от Carolina Herrera е нов шипров флорален аромат за femei. Good Girl Blush е lansat în 2023 и е creat de Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu и Christophe Raynaud. Връхните нотки са bergamot и mandarină; средни нотки: bujor, apă de trandafirи иlang-ilang; базовите нотки са vanilie и bo..
607,23 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum pentru femei 80 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir este o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă strălucitoare, ombre. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să celebrați frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Adăugând o intensitate proaspătă și un plus de stră..
593,73 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum pentru femei 50 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir е o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă strălucitoare ombre. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să sărbătoriți frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Aducând o intensitate proaspătă și un plus de străluc..
466,83 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum за жени 30 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir е o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă ombre strălucitoare. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să sărbătoriți frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Aducând o intensitate proaspătă și un plus de străluc..
329,13 RON
Carolina Herrera Good Girl Refill Bottle - Eau de Parfum pentru femei Rezervor 200 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Rezervă pentru reumplerea sticlelor cu posibilitate de reumplere. O rezervă este suficientă pentru 2 reumpleri.Carolina Herrera a lansat Good Girl în 2016, iar în 2024 reconsideră grija față de mediu cu noile sticle cu posibilitate de reumplere și rezervele pentru acestea."It`s So Good To Be Bad".&n..
836,73 RON
Carolina Herrera Good Girl Refillable - Eau de Parfum pentru femei 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Recipient cu posibilitate de reumplere*.Carolina Herrera lansează Good Girl în 2016, iar în 2024 reconsideră îngrijirea mediului înconjurător cu noile sticle cu posibilitate de reumplere viitoare."It`s So Good To Be Bad". Good Girl promite o combinație inovatoare și captivantă de tuberoză și to..
566,73 RON
Jacomo Silences In White - Eau de Parfum pentru femei 100 ml
Nou -18 %
Brand: Jacomo Cuprins: Apă de Parfum
Silences In White от Jacomo е парфюм за жени cu un аромат fructat-floral. Compoziția a fost creată de Celine Ripert.Note de vârf: Ghimbir, frezie, piersică albăNote de mijloc: Floare de portocal, iasomie, tuberoză, lacrimioarăNote de bază: Mosc, lemn alb, mușchi, acorduri solare, zahăr brunJaco..
149,90 RON 183,33 RON
Prada Paradoxe Refillable - Eau de Parfum за жени 30 мл
Nou
Brand: Prada Cuprins: Apă de Parfum
Noul parfum Prada Paradoxe de la Prada este un parfum floral de chihlimbar pentru femei. Prada Paradoxe a fost lansat în 2022. A fost creat de Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu și Shyamala Maisondieu.Sticla are posibilitatea de reumplere! Notele de vârf sunt pară, mandarină și bergamotă..
377,73 RON
Armani Acqua di Gio - Eau de Parfum pentru bărbați 75 ml
Nou
Brand: Armani Cuprins: Apă de Parfum
Nouă interpretare a clasicului Acqua di Gio, un parfum care capturează esența proaspețimii acvatice și este atent la planetă.Armani Acqua di Gio Eau de Parfum îmbrățișează valorile noii generații, prin sticla sa inovatoare reîncărcabilă și ingrediente de origine sustenabilă. Descoperiți puterea infi..
483,03 RON
Creed Viking Cologne - Eau de Parfum pentru bărbați 100 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Această măiestrie alchimică din lemn de santal uscat, bergamot proaspăt, nucșoară indiană și tămâie este inspirată de frumusețea sălbatică și aventurile de primăvară în apele fiordurilor norvegiene. Acest parfum fougère combină aroma intoxicantă a apei de parfum cu prospețimea revigorantă a coloniei..
1435,60 RON
Creed Tabarome Millesime - Eau de Parfum pentru bărbați 100 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Tabarome a fost creat inițial pentru un statalist britanic, cunoscut pentru dragostea sa pentru brandy și trabucurile fine. Numele "Tabarome" onorează aroma de tutun care oferă acestui parfum o notă de lux.Cuvântul millesime apare pe multe sticle de CREED și este un semn de calitate. Denumirea mille..
1246,00 RON
Creed Royal Water - Eau de Parfum unisex 100 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Royal Water este un parfum proaspăt și curat pentru noua generație de regalități, aplaudat deopotrivă de bărbați și femei.Un sărbătoare revitalizantă a spiritului, care începe cu o infuzie citrică proaspătă de mentă, urmată de fructe de ienupăr și busuioc. Baza este de mosc și chihlimbar.Note de vâr..
1246,00 RON
Creed Royal Princess Oud Millesime - Eau de Parfum pentru femei 75 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Celebrând istoria croitoriei feminine la Creed, Royal Princess Oud este un parfum floral captivant, sublimat de trandafir, violete dulci și bergamot sicilian, cedând locul notelor calde de vanilie și iris. Acordurile de oud și benzoate conferă o bază senzuală și lemnosă acestui parfum clasic feminin..
1541,70 RON
Creed Royal Oud - Eau de Parfum unisex 100 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Lemn, piele, marmură și aur - elementele unui palat regal persan - au inspirat această combinație de lux a stilurilor persan și parizian.Royal Oud este un parfum fougere elegant și cald cu un frumos caleidoscop de nuanțe lemnoase, verzi proaspete și picante. Nota de oud este o parte inseparabilă a c..
1575,99 RON
Afişare de la 1 la 24 din 3601 (151 pagini)

Eau de Parfum

Toate parfumurile și produsele derivate ale acestora, pe care le oferă industria cosmetică sunt create din două ingrediente principale - uleiuri de parfum și o bază de alcool sau apă. În funcție de raportul între aceste două ingrediente, le împărțim în mai multe tipuri de bază - eau de parfum, apă de toaletă și apă de colonie.

Parfum apă (Eau de Parfum, EDP) este cel mai popular tip de parfum de pe piață. Acesta conține între 15 și 20% uleiuri de parfum.

Eau de Parfum este adesea disponibil în ambalaje mai mici și la un preț mai mare decât alte produse de parfum, cum ar fi apa de toaletă. apă și apă de colonie. Acest lucru se datorează faptului că parfumul este mai durabil și mai intens. Atunci când folosiți apă de parfum, puteți se așteaptă ca mirosul său să persiste între 4 până la 5 ore.

Opinia populară este că apa de parfum este cele mai potrivite pentru evenimente de seară și formale, precum și pentru lunile mai reci, deoarece deoarece parfumul este mai puternic. Există, de asemenea, multe parfumuri care sunt potrivite pentru fiecare sezon și ocazie.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Aflați mai multe