Meniu
Coș de cumpărături

Bijuterii cu perle

Zine - Colier de perle cu onix AA 6,5 - 9,5 mm L194-40
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir de perle cu două rânduri, cu o întrepătrundere spectaculoasă de perle albe și negre într-o singură bijuterie.Combinația este între perlele naturale albe de mărime crescândă de la 6,5 la 9,5 mm șimărgele de onix negru fațetate de aceeași mărime. Lungimea sa este de 45 cm, catarama estedin a..
684,75 RON
Brand: Perli.ro
Colier clasic de perle, realizat din perle naturale de culoare roz, de mărime 6 - 6,5 mm și formă rotundă.Perlele roz sunt foarte delicate, potrivite pentru fiecare doamnă - atât în viața de zi cu zi, cât și pentru o viață specială.Pentru ocazii speciale. Acestea sunt înșirate cu noduri între el..
492,25 RON
Brand: Perli.ro
Colierul multicolor Viola are o combinație frumoasă de trei culori de perle naturale de cultură - piersică, mov șiAcestea au o dimensiune de 10-11 mm și o formă neregulată - "barocă".Acestea sunt înșirate pe un fir special cu noduri între fiecare perlă, ceea ce reprezintă o garanție a calită..
269,20 RON
Brand: Perli.ro
Inel elegant și simplu cu perlă naturală roz, mărimea 8,5 - 9 mm combinată.cu o bandă din argint placată cu rodiu perfect lustruit.Greutate 2,93 g.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă și selectate manual conform celor mai stricte standarde din fermele de p..
170,50 RON
Brand: Perli.ro
Inel elegant și simplu cu perlă naturală de culoare închisă, dimensiune 8,5 - 9 mm combinatăcu o bandă din argint placată cu rodiu perfect lustruit.Greutate 2,93 g.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă și selectate manual conform celor mai stricte standarde..
170,50 RON
Venecia - Inel din argint cu perlă AA 8,5 - 9 mm SK21217RW
Disponibil
Brand: Perli.ro
Inel elegant și simplu cu perlă naturală albă de mărime 8,5 - 9 mm combinatăcu o bandă din argint placată cu rodiu perfect lustruit.Greutate 2,93 g.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă și selectate manual conform celor mai stricte standarde din fermele de ..
170,50 RON
Brand: Perli.ro
Valencia este uncolier, care este un șir de perle de cultură naturale de culoare roz - piersică, cu o dimensiune de 8 - 8,5 mm și o lungime de 45 cm, care se extinde până la 49 cm.Închizătoarea este o închizătoare de papagal din argint 925 cu placare cu rodiu.Cultivate cu grijă timp de ani ..
563,75 RON
Brand: Perli.ro
Colierul Tabby captivează prin aspectul său simplu, prin nodurile dintre fiecareperle naturale albe și strălucirea delicată a închizătoarei din aur roz de 14K, în exclusivitate.curent în tendințele modei. Această piesă de bijuterie întărește opinia că perlele și aurulpartener într-un mod uimit..
1091,75 RON
Brand: Perli.ro
Brățara Tabby captivează prin aspectul său simplu, prin nodurile dintre fiecareperle naturale albe și strălucirea delicată a închizătoarei din aur roz de 14K, exclusiv din aur roz.curent în tendințele modei. Această piesă de bijuterie întărește opinia că perlele și aurulpartener într-un ..
1050,30 RON
Brand: Perli.ro
Șir elegant de perle cu trei rânduri de perle naturale de două culori - roz și alb.Acestea au formă ovală și cresc în dimensiune de la 4 - 5 mm la 6 - 7 mm în centru.Lungimea colierului - 48 cm.Încuietoarea este realizată din argint 925, cu posibilitatea de extindere până la 53 cm.Perlele su..
684,75 RON
Saveria - Colier de perle AA 8 - 8,5 mm FARL885
Disponibil
Brand: Perli.ro
Colier clasic de perle, realizat din perle naturale de culoare mov, cu dimensiunea 8 - 8,5 mm și formă rotundă.Culoarea "Lavender" este foarte delicată, potrivită pentru fiecare doamnă - atât în viața de zi cu zi, cât și pentru o viață specială.ocazii. Perlele sunt înșirate cu noduri între f..
547,25 RON
Brand: Perli.ro
Brățară clasică din perle naturale de culoare mov, cu o dimensiune de 8 - 8,5 mm și formă rotundă.Culoarea "Lavender" este foarte delicată, potrivită pentru fiecare doamnă - atât în viața de zi cu zi, cât și pentru o viață specială.ocazii. Perlele sunt înșirate cu noduri între fiecare dintre..
288,75 RON
Brand: Perli.ro
Brățară clasică cu un singur rând de perle, realizată din perle naturale închise la culoare, cu dimensiunea8,5 - 9,5 mm și închizătoare argintie de tip papagal. Lungime - 19 cm, cu extensie de până la 23 cm.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă și selectate m..
420,75 RON
Martine - Colier de perle AA 8.5 - 9.5 mm FARB1295
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir de perle clasic compus din perle naturale de culoare închisă cu dimensiunea8,5 - 9,5 mm și închizătoare de argint cu papagal. Lungime - 45 cm, cu extensie de până la 50 cm.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă și selectate manual conform celor mai str..
811,25 RON
Brand: Perli.ro
Șir clasic cu un singur rând de perle "Baroque" de culoare roz natural, cu noduri între fiecare dintre ele,ceea ce reprezintă o garanție a calității și a ordinii.Perle baroce, originale și neobișnuite, de formă neregulată și cu un luciu de margine,sunt foarte actuale și în pas cu tendinț..
261,25 RON
Marta Pink - Brățară baroc cu perle A 10 - 11 mm BRP211-B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățară clasică din perle naturale de cultură roz "Baroque", mărimea 10 - 11 mm și închidere tip papagal din oțel.Lungime - 19 cm, cu posibilitate de prelungire până la 24 cm.Cultivate cu grijă timp de ani de zile, aceste perle au fost culese cu grijă și selectate manual conform celor mai st..
123,75 RON
Brand: Perli.ro
Inel impresionant din argint cu perlă naturală albă și zirconiu cubic încrustat.pe unul dintre cele patru inele întrepătrunse care se unesc la baza inelului.Dimensiunea perlei este de 5 - 5,5 mm. Greutate - 4,06 g. Argintul este 925 și este lustruit la perfecțiune,la care contribuie placarea c..
244,75 RON
Izumi - Colier de perle AA FARM885
Disponibil
Brand: Perli.ro
Colier Izumi combină trei culori de perle naturale - alb, roz și lavanda, care aratăcum se adună frumusețea și tandrețea într-un singur loc. Perlele sunt înșirate cu noduri între fiecare șiacest lucru asigură un aspect perfect și un aspect elegant al bijuteriei. Dimensiunea lor este de 8 - 8,5 m..
547,25 RON
Brand: Perli.ro
Cerceii Idelle sunt o ofertă irezistibilă pentru doamnele care iubesccombinația de argint 925 placat cu rodiu și perle de cultură albe.Ele sunt bine așezate în îmbrățișarea unui semicerc neted și se potrivesc cu urecheadatorită fixării cu știfturi cu aripioare.Greutate - 4,3 g, lungi..
143,00 RON
Helene Pearl - Colier din argint cu perlă A 7 mm 3823960
Disponibil
Brand: Perli.ro
Helene Pearl - bijuterie simplă și delicată, care este un lanț din argint 925 cu placare cu rodiu,Lungimea lanțului este de 40 cm, cu posibilitatea de prelungire până la 46 cm.Calitatea generală A se potrivește cu luciul, forma și nuanța de culoare a perlei.Odată cu această bijuterie veț..
153,90 RON
Felisa - Colier de perle A 6 - 7 mm FCL365
Disponibil
Brand: Perli.ro
Colierul Felisa este compus din perle de cultură naturale ovale de culoare lavanda șidimensiunea 6 - 7 mm. Lungime colier - 45 cm, închidere - argint 925.Calitatea generală A corespunde strălucirii, formei și nuanței de culoare a perlei.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au ..
283,50 RON
Clein - Colier de perle cu zirconiu AA 9 - 10 mm FARWA795
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir clasic de perle combinat cu un fermoar de argint, care este o mică bijuteriecu zirconiu cubic încorporat și placare cu rodiu pentru o strălucire perfectă. Cunoscut ca făcând parte dindin frumusețea colierului de perle constă în spectaculoasa încuietoare. Perlele sunt albe de dimensiuni natur..
577,50 RON
Bernice - Colier de perle cu zirconiu AA 7 - 8 mm FARWY685
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir clasic de perle combinat cu un închizător de argint, care este o mică bijuterie -două cercuri cu zirconiu cubic încorporat, împletite unul în celălalt și placate cu rodiu pentru o strălucire perfectă.Se știe că o parte din frumusețea colierului de perle constă în închizătorul spectaculos..
602,25 RON
Barbie - Brățară fir roșu cu perlă A 8 - 8.5 mm 12810
Disponibil
Brand: Yuno Pearls
Legendele spun că în spatele vârfurilor înzăpezite ale munților Himalaya se află misteriosul tărâm al Shambalei. Acolo domnesc pacea, liniștea și virtutea. Brățara poartă numele acestui loc. Brățările tibetane Shambhala sunt realizate în întregime manual. Conform Feng Shui, ele aduc noroc și sunt o ..
44,00 RON
Afişare de la 1 la 24 din 709 (30 pagini)

Bijuteriile cu perle nu se vor demoda niciodată, la fel ca și mica rochie neagră. În colecția Perli.bg veți găsi atât modele clasice atemporale, cât și produse care sunt moderne și șic și care vă vor ajuta să vă reîmprospătați look-ul. Indiferent de ocazie, bijuteriile cu perle vor adăuga întotdeauna o notă finală potrivită look-ului tău.

Găsește-ți bijuteriile cu perle naturale la prețuri începând de la 19 £.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Aflați mai multe