Meniu
Coș de cumpărături

Brățări cu perle

Brand: Perli.ro
Brățara Tabby captivează prin aspectul său simplu, prin nodurile dintre fiecareperle naturale albe și strălucirea delicată a închizătoarei din aur roz de 14K, exclusiv din aur roz.curent în tendințele modei. Această piesă de bijuterie întărește opinia că perlele și aurulpartener într-un ..
1050,30 RON
Brand: Perli.ro
Brățară clasică din perle naturale de culoare mov, cu o dimensiune de 8 - 8,5 mm și formă rotundă.Culoarea "Lavender" este foarte delicată, potrivită pentru fiecare doamnă - atât în viața de zi cu zi, cât și pentru o viață specială.ocazii. Perlele sunt înșirate cu noduri între fiecare dintre..
288,75 RON
Brand: Perli.ro
Brățară clasică cu un singur rând de perle, realizată din perle naturale închise la culoare, cu dimensiunea8,5 - 9,5 mm și închizătoare argintie de tip papagal. Lungime - 19 cm, cu extensie de până la 23 cm.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă și selectate m..
420,75 RON
Marta Pink - Brățară baroc cu perle A 10 - 11 mm BRP211-B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățară clasică din perle naturale de cultură roz "Baroque", mărimea 10 - 11 mm și închidere tip papagal din oțel.Lungime - 19 cm, cu posibilitate de prelungire până la 24 cm.Cultivate cu grijă timp de ani de zile, aceste perle au fost culese cu grijă și selectate manual conform celor mai st..
123,75 RON
Barbie - Brățară fir roșu cu perlă A 8 - 8.5 mm 12810
Disponibil
Brand: Yuno Pearls
Legendele spun că în spatele vârfurilor înzăpezite ale munților Himalaya se află misteriosul tărâm al Shambalei. Acolo domnesc pacea, liniștea și virtutea. Brățara poartă numele acestui loc. Brățările tibetane Shambhala sunt realizate în întregime manual. Conform Feng Shui, ele aduc noroc și sunt o ..
44,00 RON
Ambre - Brățară cu perle A 4 - 4,5 mm FORW445-B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățară cu un singur rând - șir clasic compus din perle naturale albe cu dimensiunea4 - 4,5 mm și o lungime de 18 cm, cu o extensie de până la 20 cm. Încuietoarea este de tip papagal, argintie și placată cu rodiu.Cultivate cu grijă timp de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă..
256,50 RON
Viola multicolor - Brățară perlă barocă melange A 9 - 10 mm BRM211-B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățara multicoloră Viola are o combinație frumoasă de trei culori de perle naturale de cultură - piersică, violet șiAcestea au o dimensiune de 9 - 10 mm și o formă neregulată - "barocă".Strânse pe un fir special cu noduri între fiecare perlă, ceea ce reprezintă o garanție a performanței de cali..
123,75 RON
Viola Gray - Brățară baroc cu perle A 10 - 11 mm BRG211-B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățară clasică cu un singur rând - șir de perle naturale gri "Baroque" cu noduri între fiecare dintre ele,ceea ce reprezintă o garanție a calității și a ordinii.Perle baroce, originale și neobișnuite, cu formă neregulată și luciu de safir,sunt foarte actuale și în pas cu tendințele modei. Dim..
134,75 RON
Brand: Perli.ro
Brățară fermecătoare cu patru rânduri de perle albe naturale4 perle de 4,5 mm înșirate cu noduri între ele. Acest lucru asigură fiabilitateaa corzilor și aranjamentul frumos al perlelor. Fermoarul este din argint masiv, perfect lustruit.și placat cu rodiu, iar închizătoarea este de tip clic. D..
819,50 RON
Brand: Perli.ro
Brățara de perle a fost întotdeauna o bijuterie de dorit, iar atunci când este înșirată pe o bandă elastică este, de asemenea, foarteconfortabil de utilizat, ceea ce este apreciat de fiecare doamnă. Brățara Renita este un singur rând de șir pe unbentiță elastică din perle naturale albe de mă..
124,20 RON
Brand: Perli.ro
Brățară elegantă clasică cu un singur rând, realizată din perle naturale gri șiFermoar din argint 925 placat cu rodiu. Mărimea perlei 9 - 10 mm,lungime - 19 cm și 20 cm / opțional /, posibilitate de prelungire cu 4 cm.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost obținute cu grijă și..
382,25 RON
Fumiko - Brățară elastică cu perle A 12 - 13 mm 192-23B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățara Fumiko este o combinație de frumusețe și confort - întuneric natural.Perle de 12 - 13 mm înșirate pe o bandă de silicon de calitate.Brățara este decorată cu o placă eliptică din oțel atașată la un inel.Cultivate cu grijă de-a lungul anilor, aceste perle au fost recoltate cu grijă și se..
162,25 RON
Edda - Brățară cu perle A 6 - 6,5 mm 212-30B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățara Edda este o propunere diferită pentru o bijuterie frumoasă.Fabricat din argint 925 cu placare cu rodiu și alb natural.Perle de cultură de mărime 6 - 6,5 mm. Acesta înconjoară ușor mâna, iar cele două lanțuri care se termină cu zirconiu cubic alb.cad liber. Închiderea nu este clasică, c..
291,50 RON
Brand: Perli.ro
Pino Pearls - brățară clasică de perle, care este un șir de perle albe, naturale, de cultură.mărimea 9 - 10 mm și lungimea de 19 cm și 20 cm /opțional/ cu prelungire de 5 cm.Încuietoarea este de tip papagal, realizată din argint 925 cu placare cu rodiu.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste..
272,25 RON
Amedea - Brățară din argint cu perle AA 7 și 9 mm și zirconiu 16129
Disponibil
Brand: Yuno Pearls
Elegantă și elegantă, această brățară impresionează prin designul curat, două brățări albeperle naturale de 6,5 - 7 mm și 8,5 - 9 mm și zirconiu cubic încorporat.Modelul este un tip de brățară deschisă solidă, care permite o ușoară ajustare a circumferinței,care este de 5 x 6,5 cm. Greut..
402,30 RON
Brand: Perli.ro
Brățara de perle Valencia 2 este un șir de perle naturale de apă dulce de cultură, de culoare roz - piersică, cu o dimensiune de 7 - 8 mm.Este disponibil în două lungimi - 18 și 18,5 cm, catarama este de tip papagal și este extensibilă.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost reco..
244,75 RON
Effie - Brățară elastică cu trei rânduri de perle A 5 - 6 mm 15522
Disponibil
Brand: Yuno Pearls
Effie este o brățară care combină trei culori de perle naturale de cultură cu o dimensiune de 5 - 6 mm,înșirat pe o bandă elastică și un element din argint rodiat de 2 cm lungime.Lungimea brățării este universală - potrivită pentru orice mână.Calitatea generală A se potrivește cu luciul, forma..
217,25 RON
Mavis - Brățară din perle cu zirconiu A 4,5 - 5 mm SK20213B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Mavis este o brățară care combină două modele - un șir de fire albeperle naturale de dimensiuni 4,5 - 5 mm și un lanț cu elemente de agățat dinArgint 925 cu placare cu rodiu și zirconii albe încorporate.Lungime - 16 - 19 cm, închidere - tip papagal.Cultivate cu grijă de-a lungul anilor, aces..
437,25 RON
Brand: Perli.ro
Brățară Maureen 2 - șir clasic de perle de apă dulce de cultură naturale albe și închizător de arginttip papagal placat cu rodiu.Lungime - 18 cm, cu posibilitatea de prelungire până la 21 cm.Combinația de perle în creștere, cu dimensiuni cuprinse între 5 și 10 mm, face ca brățara să fie ..
310,50 RON
Frederica - Brățară elastică din perle AA 6 - 7 mm FN8-13
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățară impresionantă din patru rânduri de perle naturale întunecate înșiratepe o bandă elastică.Elementele metalice sporesc strălucirea acestei bijuterii fine,realizat din argint de înaltă calitate cu placare cu rodiu.Dimensiunea perlelor este de 6 - 7 mm, elementul are o lungime de..
803,00 RON
Caitlin - Brățară din argint închisă la culoare cu perle A 4 - 4,5 mm SK20485BB
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățara Caitlin este o combinație frumoasă de două lanțuri de argint fin.și 12 bucăți de perle naturale de culoare închisă, cu o dimensiune de 4 - 4,5 mm. Argintul este 925cu placare cu rodiu. Lungimea brățării este de 17 cm, cu posibilitatea de prelungire până la 20 cm.Cultivate cu grijă timp..
214,50 RON
Caitlin - Brățară din argint cu perle A 4 - 4,5 mm SK20485BW
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățara Caitlin este o combinație frumoasă de două lanțuri de argint fin.și 12 perle naturale albe de mărime 4 - 4,5 mm. Argintul este 925cu placare cu rodiu. Lungimea brățării este de 17 cm, cu posibilitatea de prelungire până la 20 cm.Cultivate cu grijă timp de ani de zile, aceste perle au f..
214,50 RON
Caelan - Brățară elastică cu perle AA FN5-21B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Brățară impresionantă din patru rânduri de perle naturale albe înșiratepe o bandă elastică.Pentru a spori strălucirea acestei bijuterii fine, contribuie 3 bucăți de elemente metalice,realizat din argint 925 placat cu rodiu de înaltă calitatezirconii cubice.Dimensiunea perlelor este de 6 - ..
866,25 RON
Belissa - Brățară cu perle AAA 7 - 10 mm 194-42B
Disponibil
Brand: Perli.ro
Fleur - Brățară de perle compusă din perle naturale de apă dulce cu dimensiuni cuprinse între 7 mm și 10 mm.Culoarea lor este gri deschis la baza brățării și continuă cu o culoare mai închisă și o mărime din ce în ce mai mare spre mijloc,unde perlele sunt cele mai întunecate și mai mari. Brățara..
327,25 RON
Afişare de la 1 la 24 din 104 (5 pagini)

Brățara cu perle este un accesoriu perfect pentru orice colecție de perle. Gama largă de culori, stiluri și forme ale perlelor folosite în colecțiile noastre de brățări oferă o mulțime de opțiuni pentru a se potrivi cu orice stil personal sau profesional și cu orice garderobă. Această bijuterie poate fi, de asemenea, un cadou perfect, fie ca un mic semn de apreciere, fie ca o expresie a dragostei, sub forma unei frumoase brățări cu perle de apă dulce.

Toate acestea, însoțite de o garanție de satisfacție de 30 de zile și de transport gratuit, fac din Perli.bg destinația nr. 1 pentru bijuterii din perle și argint.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Aflați mai multe