Meniu
Coș de cumpărături

Coliere cu perle

Zine - Colier de perle cu onix AA 6,5 - 9,5 mm L194-40
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir de perle cu două rânduri, cu o întrepătrundere spectaculoasă de perle albe și negre într-o singură bijuterie.Combinația este între perlele naturale albe de mărime crescândă de la 6,5 la 9,5 mm șimărgele de onix negru fațetate de aceeași mărime. Lungimea sa este de 45 cm, catarama estedin a..
684,75 RON
Brand: Perli.ro
Colier clasic de perle, realizat din perle naturale de culoare roz, de mărime 6 - 6,5 mm și formă rotundă.Perlele roz sunt foarte delicate, potrivite pentru fiecare doamnă - atât în viața de zi cu zi, cât și pentru o viață specială.Pentru ocazii speciale. Acestea sunt înșirate cu noduri între el..
492,25 RON
Brand: Perli.ro
Colierul multicolor Viola are o combinație frumoasă de trei culori de perle naturale de cultură - piersică, mov șiAcestea au o dimensiune de 10-11 mm și o formă neregulată - "barocă".Acestea sunt înșirate pe un fir special cu noduri între fiecare perlă, ceea ce reprezintă o garanție a calită..
269,20 RON
Brand: Perli.ro
Valencia este uncolier, care este un șir de perle de cultură naturale de culoare roz - piersică, cu o dimensiune de 8 - 8,5 mm și o lungime de 45 cm, care se extinde până la 49 cm.Închizătoarea este o închizătoare de papagal din argint 925 cu placare cu rodiu.Cultivate cu grijă timp de ani ..
563,75 RON
Brand: Perli.ro
Colierul Tabby captivează prin aspectul său simplu, prin nodurile dintre fiecareperle naturale albe și strălucirea delicată a închizătoarei din aur roz de 14K, în exclusivitate.curent în tendințele modei. Această piesă de bijuterie întărește opinia că perlele și aurulpartener într-un mod uimit..
1091,75 RON
Brand: Perli.ro
Șir elegant de perle cu trei rânduri de perle naturale de două culori - roz și alb.Acestea au formă ovală și cresc în dimensiune de la 4 - 5 mm la 6 - 7 mm în centru.Lungimea colierului - 48 cm.Încuietoarea este realizată din argint 925, cu posibilitatea de extindere până la 53 cm.Perlele su..
684,75 RON
Saveria - Colier de perle AA 8 - 8,5 mm FARL885
Disponibil
Brand: Perli.ro
Colier clasic de perle, realizat din perle naturale de culoare mov, cu dimensiunea 8 - 8,5 mm și formă rotundă.Culoarea "Lavender" este foarte delicată, potrivită pentru fiecare doamnă - atât în viața de zi cu zi, cât și pentru o viață specială.ocazii. Perlele sunt înșirate cu noduri între f..
547,25 RON
Martine - Colier de perle AA 8.5 - 9.5 mm FARB1295
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir de perle clasic compus din perle naturale de culoare închisă cu dimensiunea8,5 - 9,5 mm și închizătoare de argint cu papagal. Lungime - 45 cm, cu extensie de până la 50 cm.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă și selectate manual conform celor mai str..
811,25 RON
Brand: Perli.ro
Șir clasic cu un singur rând de perle "Baroque" de culoare roz natural, cu noduri între fiecare dintre ele,ceea ce reprezintă o garanție a calității și a ordinii.Perle baroce, originale și neobișnuite, de formă neregulată și cu un luciu de margine,sunt foarte actuale și în pas cu tendinț..
261,25 RON
Izumi - Colier de perle AA FARM885
Disponibil
Brand: Perli.ro
Colier Izumi combină trei culori de perle naturale - alb, roz și lavanda, care aratăcum se adună frumusețea și tandrețea într-un singur loc. Perlele sunt înșirate cu noduri între fiecare șiacest lucru asigură un aspect perfect și un aspect elegant al bijuteriei. Dimensiunea lor este de 8 - 8,5 m..
547,25 RON
Helene Pearl - Colier din argint cu perlă A 7 mm 3823960
Disponibil
Brand: Perli.ro
Helene Pearl - bijuterie simplă și delicată, care este un lanț din argint 925 cu placare cu rodiu,Lungimea lanțului este de 40 cm, cu posibilitatea de prelungire până la 46 cm.Calitatea generală A se potrivește cu luciul, forma și nuanța de culoare a perlei.Odată cu această bijuterie veț..
153,90 RON
Felisa - Colier de perle A 6 - 7 mm FCL365
Disponibil
Brand: Perli.ro
Colierul Felisa este compus din perle de cultură naturale ovale de culoare lavanda șidimensiunea 6 - 7 mm. Lungime colier - 45 cm, închidere - argint 925.Calitatea generală A corespunde strălucirii, formei și nuanței de culoare a perlei.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au ..
283,50 RON
Clein - Colier de perle cu zirconiu AA 9 - 10 mm FARWA795
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir clasic de perle combinat cu un fermoar de argint, care este o mică bijuteriecu zirconiu cubic încorporat și placare cu rodiu pentru o strălucire perfectă. Cunoscut ca făcând parte dindin frumusețea colierului de perle constă în spectaculoasa încuietoare. Perlele sunt albe de dimensiuni natur..
577,50 RON
Bernice - Colier de perle cu zirconiu AA 7 - 8 mm FARWY685
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir clasic de perle combinat cu un închizător de argint, care este o mică bijuterie -două cercuri cu zirconiu cubic încorporat, împletite unul în celălalt și placate cu rodiu pentru o strălucire perfectă.Se știe că o parte din frumusețea colierului de perle constă în închizătorul spectaculos..
602,25 RON
Brand: Perli.ro
Șir clasic cu un singur rând compus din perle naturale albe cu dimensiunea4 - 4,5 mm și o lungime de 40 cm, cu o extensie de până la 44 cm. Încuietoarea este din argint placat cu rodiu.Cultivate cu grijă timp de ani de zile, aceste perle au fost recoltate cu grijă și selectate manual conform cel..
382,25 RON
Alisan - Colier cu trei rânduri de perle AA 4,5 - 7 - 8 mm 222-67
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir elegant de perle naturale albe cu trei rânduri de perle.Sunt de formă ovală și fiecare rând are o mărime diferită de perle - 4 - 4,5, 5 - 5,5 și 7 - 8 mm.Lungimea colierului - 38 cm.Încuietoarea este realizată din argint 925, cu posibilitatea de prelungire cu 5 cm.Perlele sunt una dintre..
852,50 RON
Brand: Perli.ro
Încă din antichitate, bijuteriile cu perle au fost un simbol al prestigiului și au fost apreciate ca ouna dintre cele mai scumpe pietre naturale. Conform mitologiei grecești, sunt lacrimi de fericire care se varsăzeița frumuseții, Afrodita. Strălucirea lor delicată și subtilă continuă să le încâ..
778,25 RON
Viola Gray - Colier de perle baroce A 10 - 11 mm BRG211
Disponibil
Brand: Perli.ro
Șir clasic cu un singur rând de perle "Baroque" de culoare gri natural, cu noduri între fiecare dintre ele,ceea ce reprezintă o garanție a calității și a ordinii.Perle baroce, originale și neobișnuite, de formă neregulată și cu un luciu de margine,sunt foarte actuale și în pas cu tendințele mo..
239,25 RON
Raffaella - Colier cu perlă barocă AA 16 mm 192-17
Disponibil
Brand: Perli.ro
Un colier unic și neconvențional, care combină frumusețea barocului natural alb.Dimensiunea perlei 16 mm și curea neagră din material textil răsucită.Lungime - 43 cm, închidere - magnet cu oțel.Cultivată cu grijă de ani de zile, această perlă a fost recoltată cu grijă și selectată manual..
288,75 RON
Brand: Perli.ro
Perle baroce, originale și neconvenționale, de formă neregulată și cu o strălucire sepia,sunt foarte actuale și în pas cu tendințele modei. Propunem un colier care este compus dindin perle baroce gri, lungime 50 cm, posibilitate de prelungire + 5 cm și închizătoare de tip papagal din oțel.Cres..
409,75 RON
Brand: Perli.ro
Colier clasic de perle din perle naturale albe, mărimea 8 - 9 mmși închizătoare de argint cu papagal. Lungimea colierului - 50 cm, forma perlelor - buton.Cultivate cu grijă timp de ani de zile, aceste perle au fost ușor extrase și selectate manual.în conformitate cu cele mai stricte stan..
329,40 RON
Pino Pearls - Colier de perle AA 9 - 10 mm FARW695-M
Disponibil
Brand: Perli.ro
Pino Pearls - Colier de perle, care este un șir de perle albe, naturale, de cultură.mărimea 9 - 10 mm și lungimea de 50 cm cu prelungire de 5 cm.Încheietura este de tip papagal, din argint 925 cu placare cu rodiu și se termină cu unperlă albă pe lanț.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste..
544,50 RON
Brand: Perli.ro
Lolinda 2 este un colier care este un șir de perle albe, naturale, de cultură, cu o dimensiune de 9 - 10 mm și o lungime de 45 cm.Închizătoarea este masivă, de tip cârlig și foarte spectaculoasă, realizată din argint 925 cu placare cu rodiu.Cultivate cu grijă de ani de zile, aceste perle au fost..
492,25 RON
Lina - Colier de perle AA 11 - 12 mm 15698
Disponibil
Brand: Yuno Pearls
Șir de perle clasice din perle baroce naturale de culoare închisă, de dimensiuni 11 - 12 mm.Acestea au nuanțe diferite, ceea ce este tipic pentru perlele închise la culoare.Lungimea colierului - 43 cm, cu prelungire până la 47 cm. Fermoar - tip papagal, din oțel.Cultivate cu grijă de ani..
541,75 RON
Afişare de la 1 la 24 din 173 (8 pagini)

Colierul de perle este cel mai clasic tip de bijuterie cu perle și se află în centrul colecției de perle a fiecărei femei. Avem plăcerea de a vă prezenta un catalog de coliere superbe cu perle naturale și argint. Explorați linia de bijuterii cu perle de apă dulce într-o varietate de culori și dimensiuni.

Vezi mai multe informații despre dimensiunile colierelor

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Aflați mai multe