Meniu
Coș de cumpărături

Parfumuri

Paco Rabanne Ultraviolet Liquid Metal - Eau de Toilette pentru femei 80 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Toaletă
Paco Rabanne prezintă Ultraviolet Liquid Metal în anul 2004.Liquid Metal este o ediție de vară, parte a colecției Ultraviolet.Note aromatice: Acorduri florale, mosc alb, condimente..
241,92 RON
Set pentru femei Versace Eros Pour Femme - Eau de Parfum 100 ml + Loțiune pentru corp 100 ml + Gel de duș 100 ml + Plic
Nou
Brand: Versace Cuprins: Apă de Parfum
Note de vârf:Lămâie, bergamot, rodieNote de mijloc:Floare de lămâi, iasomie sambac, iasomie, bujorNote de bază:Chihlimbar, mosc, lemn de santal, note lemnoaseLansat în anul 2014...
445,23 RON
Jean-Paul Gaultier Divine Refill - Eau de Parfum pentru femei Refill 200 ml
Nou
Brand: Jean Paul Gaultier Cuprins: Apă de Parfum
Umplutur pentru reumplerea sticlelor reutilizabile de la 50ml și 100ml.Eva din viitor, Madona modernă, divă din vechea școală, regină modernă...Divine sărbătorește puterea și unicitatea feminină, dezvăluind divinitatea lor înnăscută. Și ce poate fi mai divin decât a fi femeie?Un act de echilibru înt..
809,73 RON
Paco Rabanne Fame Intense Refillable - Eau de Parfum pentru femei 80 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
Sticlă cu posibilitatea de reîncărcare.*FAME Intense capturează spiritul parizian irezistibil al fetelor moderne de petrecere, provocând o nouă eră de feminitate strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lăsați aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzne..
601,83 RON
Paco Rabanne Fame Intense - Eau de Parfum pentru femei 50 мл
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
FAME Intense captează spiritul irezistibil parizian al fetelor moderne de petrecere, inaugurând o nouă eră a feminității strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lasă ca aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzneață aură a ta. Strălucește mai intens. M..
501,93 RON
Paco Rabanne Fame Intense - Eau de Parfum pentru femei 30 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
FAME Intense capturează spiritul parizian irezistibil al fetelor moderne de petrecere, provocând o nouă eră de feminitate strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lăsați aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzneață aură a ta. Strălucește mai luminos. ..
342,63 RON
Paco Rabanne Phantom Intense - Eau de Parfum pentru bărbați 50 ml
Nou Nu este în stoc
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
Povestea Phanton continuă cu noul Phanton Intense, o interpretare și mai îndrăzneață a iconicului parfum.Când lumina zilei se estompează, îmbrățișați-vă latura întunecată cu PHANTOM Intense de la Rabanne. Mai intens, mai îndrăzneț, alimentat de cea mai îndrăzneață parte a voastră. Lavanda strălucito..
375,03 RON
Paco Rabanne Phantom Intense - Eau de Parfum pentru bărbați 100 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
Povestea Phanton continuă cu noul Phanton Intense, o interpretare și mai îndrăzneață a iconicului parfum.Când lumina zilei pălește, îmbrățișați-vă latura întunecată cu PHANTOM Intense de la Rabanne. Mai intens, mai îndrăzneț, alimentat de cea mai îndrăzneață parte a voastră. Lavanda strălucitoare ce..
472,23 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl - Eau de Parfum 50 ml + Loțiune de corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Setul conține: Apă de parfum EDP 50 ml + Loțiune pentru corp BL 100 mlCarolina Herrera lansează noul său parfum pentru femei Good Girl în anul 2016.Este nou, sexy, aromatic oriental, ironic numit "Good Girl/Bună Fata" cu mesajul:"It`s So Good To Be Bad"Good Girl promite o combinație inovatoare ..
431,73 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl - Eau de Parfum 80 ml + Loțiune de corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Setul conține: Apă de parfum EDP 80 ml + Loțiune de corp BL 100 mlCarolina Herrera lansează noul său parfum feminin Good Girl în anul 2016.Este nou, sexy, oriental aromă, ironic numit "Good Girl/Bună Fată" cu mesajul:"It`s So Good To Be Bad"Good Girl promite o combinație inovativă și adictivă d..
553,23 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl Blush - Eau de Parfum 50 ml + Lotiune pentru corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Good Girl Blush от Carolina Herrera е нов шипров флорален аромат за жени. Good Girl Blush е lansat през 2023 г. и е creat de Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu и Christophe Raynaud. Връхните нотки са bergamot și mandarină; средни нотки: bujor, apă de trandafiri и ilang-ilang; базовите нотки са vanil..
537,03 RON
Complet pentru femei Carolina Herrera Good Girl Blush - Eau de Parfum 80 ml + 10 ml + Loțiune pentru corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Good Girl Blush от Carolina Herrera е нов шипров флорален аромат за femei. Good Girl Blush е lansat în 2023 и е creat de Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu и Christophe Raynaud. Връхните нотки са bergamot и mandarină; средни нотки: bujor, apă de trandafirи иlang-ilang; базовите нотки са vanilie и bo..
607,23 RON
Комплект за bărbați Jean-Paul Gaultier Scandal Pour Homme - Eau de Toilette 100 мл + Gel de duș 75 мл
Nou
Brand: Jean Paul Gaultier Cuprins: Apă de Toaletă
Setul conține: Apă de toaletă EDT 100 ml + Gel de duș SG 75 mlMusculos, dar elegant, cu mănuși de box pe mâini, noul SCANDAL POUR HOMME de Jean Paul Gaultier lovește puternic cu aroma sa energizantă și captivantă. Încoronat cu victorii, acest rege al ringului își uimește fanii cu masculinitatea..
458,73 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum pentru femei 80 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir este o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă strălucitoare, ombre. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să celebrați frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Adăugând o intensitate proaspătă și un plus de stră..
593,73 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum pentru femei 50 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir е o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă strălucitoare ombre. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să sărbătoriți frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Aducând o intensitate proaspătă și un plus de străluc..
466,83 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum за жени 30 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir е o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă ombre strălucitoare. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să sărbătoriți frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Aducând o intensitate proaspătă și un plus de străluc..
329,13 RON
Armaf Club De Nuit Private Key to My Success - Extrait de Parfum unisex 100 ml
Nou
Brand: Armaf Cuprins: Extrait de Parfum
Pentru a rezona cu codurile de astăzi ale realizărilor, pentru spiritul liber care îndrăznește să înflorească și să atingă stilul de viață care merge alături de acesta, Private Key este perla din coroana călătoriei către Măreție. Creat din colaborarea exclusivă între AF și cei mai buni parfumieri cu..
322,65 RON
Armaf Club De Nuit Private Key to My Love - Extrait de Parfum unisex 100 ml
Nou
Brand: Armaf Cuprins: Extrait de Parfum
Senzational și strălucitoare combinație din cele mai fine note aromatice, destinate să cucerească omul modern. Absolut captivantele diverse acorduri, împletite împreună, pentru a crea un entuziasm abundent, care oferă o experiență unică, bogat satisfăcătoare pentru suflet și care ridică spiritul. Un..
322,65 RON
Carolina Herrera Good Girl Refill Bottle - Eau de Parfum pentru femei Rezervor 200 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Rezervă pentru reumplerea sticlelor cu posibilitate de reumplere. O rezervă este suficientă pentru 2 reumpleri.Carolina Herrera a lansat Good Girl în 2016, iar în 2024 reconsideră grija față de mediu cu noile sticle cu posibilitate de reumplere și rezervele pentru acestea."It`s So Good To Be Bad".&n..
836,73 RON
Carolina Herrera Good Girl Refillable - Eau de Parfum pentru femei 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Recipient cu posibilitate de reumplere*.Carolina Herrera lansează Good Girl în 2016, iar în 2024 reconsideră îngrijirea mediului înconjurător cu noile sticle cu posibilitate de reumplere viitoare."It`s So Good To Be Bad". Good Girl promite o combinație inovatoare și captivantă de tuberoză și to..
566,73 RON
Jacomo Silences In White - Eau de Parfum pentru femei 100 ml
Nou -18 %
Brand: Jacomo Cuprins: Apă de Parfum
Silences In White от Jacomo е парфюм за жени cu un аромат fructat-floral. Compoziția a fost creată de Celine Ripert.Note de vârf: Ghimbir, frezie, piersică albăNote de mijloc: Floare de portocal, iasomie, tuberoză, lacrimioarăNote de bază: Mosc, lemn alb, mușchi, acorduri solare, zahăr brunJaco..
149,90 RON 183,33 RON
Armaf Club De Nuit Private Key to My Life - Extrait de Parfum unisex 100 ml
Nou
Brand: Armaf Cuprins: Extrait de Parfum
Elegant semnătură, care atrage cu strălucirea sa proaspătă de grapefruit, mandarină, lime, lămâie, bergamotă și portocală, împreună cu nuanțe fructate de pepene suculent, ananas, pere și prune. Combinația de piper roz și negru adaugă picăntură strălucirii notei mai proaspete. Inima acestei compoziți..
322,65 RON
Armaf Club De Nuit Private Key to My Dreams - Extrait de Parfum unisex 100 ml
Nou
Brand: Armaf Cuprins: Extrait de Parfum
Magic Extrait de Parfum, care se deschide cu piper negru și roz picant și arome de cardamom, împreună cu frunze de ananas, ducând la o combinație intrigantă de inimă de uleiuri esențiale de lavandin și geranium. Aspectele suculente de măr și floare de portocal aduc o prospețime crocantă florală, car..
322,65 RON
Prada Paradoxe Refillable - Eau de Parfum за жени 30 мл
Nou
Brand: Prada Cuprins: Apă de Parfum
Noul parfum Prada Paradoxe de la Prada este un parfum floral de chihlimbar pentru femei. Prada Paradoxe a fost lansat în 2022. A fost creat de Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu și Shyamala Maisondieu.Sticla are posibilitatea de reumplere! Notele de vârf sunt pară, mandarină și bergamotă..
377,73 RON
Afişare de la 1 la 24 din 7519 (314 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Aflați mai multe