Meniu
Coș de cumpărături

Seturi de bijuterii cu pietre

Brand: Tokash
Set atractiv de argint Soledad cu piatră naturală Citrine, zirconii și argint 925 de înaltă calitate. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pentru un prieten sau o modalitate clară de a vă arăta dragost..
998,25 RON
Brand: Tokash
Set atractiv Emiliana din argint cu piatră naturală de cuarț roz, zirconiu și argint 925 de înaltă calitate. Este piatra iubirii și a frumuseții, radiază bucurie și căldură. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou..
998,25 RON
Brand: Tokash
Set atractiv Breanna din argint cu piatră naturală Coral, Zirconia și argint 925 de înaltă calitate. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pentru un prieten sau o modalitate clară de a vă arăta dragoste..
998,25 RON
Brand: Tokash
Set atractiv din argint Atlanta cu piatră naturală de cuarț fumuriu, zirconiu și argint 925 de înaltă calitate. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pentru un prieten sau o modalitate clară de a vă ară..
998,25 RON
Brand: Tokash
Set atractiv Ricarda din argint cu piatră naturală de cuarț fumuriu, elemente oxidate și argint 925 de înaltă calitate. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pentru un prieten sau o modalitate clară de ..
902,00 RON
Brand: Tokash
Ramira atrăgătoare din argint cu piatră naturală Coral, elemente oxidate și argint 925 de înaltă calitate. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pentru un prieten sau o modalitate clară de a vă arăta dr..
902,00 RON
Brand: Tokash
Set atractiv Marcela din argint cu piatră naturală Lazurite, elemente oxidate și argint 925 de înaltă calitate. Este, de asemenea, cunoscută ca piatra prieteniei și a intuiției. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un c..
632,50 RON
Brand: Tokash
Set atractiv Lucrezia din argint cu piatră naturală de coral, zirconiu și argint 925 de înaltă calitate. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pentru un prieten sau o modalitate clară de a vă arăta drag..
948,75 RON
Brand: Tokash
Set atractiv Kalypso din argint cu piatră naturală Lazurite și argint 925 de înaltă calitate. Este, de asemenea, cunoscută ca piatra prieteniei și a intuiției. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pent..
1050,50 RON
Brand: Tokash
Set atractiv Isadora din argint cu ametist natural, zirconiu și argint 925 de înaltă calitate. Se crede că ametistul este piatra păcii și a fericirii. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pentru un pr..
998,25 RON
Brand: Tokash
Set atractiv din argint Fidelia cu piatră naturală Ametist, elemente oxidate și argint 925 de înaltă calitate. Se crede că ametistul este piatra păcii și a fericirii. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou griju..
902,00 RON
Brand: Tokash
Set atractiv de argint Esperansa cu piatră naturală de cuarț fumuriu, zirconiu și argint 925 de înaltă calitate. Cedați tentației și simțiți magia bijuteriilor noastre din pietre naturale și argint. De asemenea, acestea reprezintă un cadou grijuliu pentru un prieten sau o modalitate clară de a vă ar..
948,75 RON
Afişare de la 1 la 12 din 12 (1 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Aflați mai multe