Meniu
Coș de cumpărături

Parfumuri pentru femei

Paco Rabanne Ultraviolet Liquid Metal - Eau de Toilette pentru femei 80 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Toaletă
Paco Rabanne prezintă Ultraviolet Liquid Metal în anul 2004.Liquid Metal este o ediție de vară, parte a colecției Ultraviolet.Note aromatice: Acorduri florale, mosc alb, condimente..
241,92 RON
Set pentru femei Versace Eros Pour Femme - Eau de Parfum 100 ml + Loțiune pentru corp 100 ml + Gel de duș 100 ml + Plic
Nou
Brand: Versace Cuprins: Apă de Parfum
Note de vârf:Lămâie, bergamot, rodieNote de mijloc:Floare de lămâi, iasomie sambac, iasomie, bujorNote de bază:Chihlimbar, mosc, lemn de santal, note lemnoaseLansat în anul 2014...
445,23 RON
Jean-Paul Gaultier Divine Refill - Eau de Parfum pentru femei Refill 200 ml
Nou
Brand: Jean Paul Gaultier Cuprins: Apă de Parfum
Umplutur pentru reumplerea sticlelor reutilizabile de la 50ml și 100ml.Eva din viitor, Madona modernă, divă din vechea școală, regină modernă...Divine sărbătorește puterea și unicitatea feminină, dezvăluind divinitatea lor înnăscută. Și ce poate fi mai divin decât a fi femeie?Un act de echilibru înt..
809,73 RON
Paco Rabanne Fame Intense Refillable - Eau de Parfum pentru femei 80 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
Sticlă cu posibilitatea de reîncărcare.*FAME Intense capturează spiritul parizian irezistibil al fetelor moderne de petrecere, provocând o nouă eră de feminitate strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lăsați aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzne..
601,83 RON
Paco Rabanne Fame Intense - Eau de Parfum pentru femei 50 мл
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
FAME Intense captează spiritul irezistibil parizian al fetelor moderne de petrecere, inaugurând o nouă eră a feminității strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lasă ca aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzneață aură a ta. Strălucește mai intens. M..
501,93 RON
Paco Rabanne Fame Intense - Eau de Parfum pentru femei 30 ml
Nou
Brand: Paco Rabanne Cuprins: Apă de Parfum
FAME Intense capturează spiritul parizian irezistibil al fetelor moderne de petrecere, provocând o nouă eră de feminitate strălucitoare cu lumina sa eternă.Arată-ți lumina interioară. Lăsați aurul să fie noul îndrăzneț. FAME Intense eliberează cea mai îndrăzneață aură a ta. Strălucește mai luminos. ..
342,63 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl - Eau de Parfum 50 ml + Loțiune de corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Setul conține: Apă de parfum EDP 50 ml + Loțiune pentru corp BL 100 mlCarolina Herrera lansează noul său parfum pentru femei Good Girl în anul 2016.Este nou, sexy, aromatic oriental, ironic numit "Good Girl/Bună Fata" cu mesajul:"It`s So Good To Be Bad"Good Girl promite o combinație inovatoare ..
431,73 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl - Eau de Parfum 80 ml + Loțiune de corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Setul conține: Apă de parfum EDP 80 ml + Loțiune de corp BL 100 mlCarolina Herrera lansează noul său parfum feminin Good Girl în anul 2016.Este nou, sexy, oriental aromă, ironic numit "Good Girl/Bună Fată" cu mesajul:"It`s So Good To Be Bad"Good Girl promite o combinație inovativă și adictivă d..
553,23 RON
Set pentru femei Carolina Herrera Good Girl Blush - Eau de Parfum 50 ml + Lotiune pentru corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Good Girl Blush от Carolina Herrera е нов шипров флорален аромат за жени. Good Girl Blush е lansat през 2023 г. и е creat de Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu и Christophe Raynaud. Връхните нотки са bergamot și mandarină; средни нотки: bujor, apă de trandafiri и ilang-ilang; базовите нотки са vanil..
537,03 RON
Complet pentru femei Carolina Herrera Good Girl Blush - Eau de Parfum 80 ml + 10 ml + Loțiune pentru corp 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Good Girl Blush от Carolina Herrera е нов шипров флорален аромат за femei. Good Girl Blush е lansat în 2023 и е creat de Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu и Christophe Raynaud. Връхните нотки са bergamot и mandarină; средни нотки: bujor, apă de trandafirи иlang-ilang; базовите нотки са vanilie и bo..
607,23 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum pentru femei 80 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir este o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă strălucitoare, ombre. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să celebrați frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Adăugând o intensitate proaspătă și un plus de stră..
593,73 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum pentru femei 50 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir е o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă strălucitoare ombre. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să sărbătoriți frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Aducând o intensitate proaspătă și un plus de străluc..
466,83 RON
Carolina Herrera 212 VIP Rose Elixir - Eau de Parfum за жени 30 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
212 VIP Rosé Elixir е o interpretare senzuală, mai intensă a 212 VIP Rosé, cu o nouă sticlă ombre strălucitoare. O declarație de bucurie, libertate și feminitate, care vă invită să sărbătoriți frumusețea de a fi voi înșivă cu fiecare pulverizare. Aducând o intensitate proaspătă și un plus de străluc..
329,13 RON
Carolina Herrera Good Girl Refill Bottle - Eau de Parfum pentru femei Rezervor 200 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Rezervă pentru reumplerea sticlelor cu posibilitate de reumplere. O rezervă este suficientă pentru 2 reumpleri.Carolina Herrera a lansat Good Girl în 2016, iar în 2024 reconsideră grija față de mediu cu noile sticle cu posibilitate de reumplere și rezervele pentru acestea."It`s So Good To Be Bad".&n..
836,73 RON
Carolina Herrera Good Girl Refillable - Eau de Parfum pentru femei 100 ml
Nou
Brand: Carolina Herrera Cuprins: Apă de Parfum
Recipient cu posibilitate de reumplere*.Carolina Herrera lansează Good Girl în 2016, iar în 2024 reconsideră îngrijirea mediului înconjurător cu noile sticle cu posibilitate de reumplere viitoare."It`s So Good To Be Bad". Good Girl promite o combinație inovatoare și captivantă de tuberoză și to..
566,73 RON
Jacomo Silences In White - Eau de Parfum pentru femei 100 ml
Nou -18 %
Brand: Jacomo Cuprins: Apă de Parfum
Silences In White от Jacomo е парфюм за жени cu un аромат fructat-floral. Compoziția a fost creată de Celine Ripert.Note de vârf: Ghimbir, frezie, piersică albăNote de mijloc: Floare de portocal, iasomie, tuberoză, lacrimioarăNote de bază: Mosc, lemn alb, mușchi, acorduri solare, zahăr brunJaco..
149,90 RON 183,33 RON
Prada Paradoxe Refillable - Eau de Parfum за жени 30 мл
Nou
Brand: Prada Cuprins: Apă de Parfum
Noul parfum Prada Paradoxe de la Prada este un parfum floral de chihlimbar pentru femei. Prada Paradoxe a fost lansat în 2022. A fost creat de Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu și Shyamala Maisondieu.Sticla are posibilitatea de reumplere! Notele de vârf sunt pară, mandarină și bergamotă..
377,73 RON
Nina Ricci Nina Rouge - Eau de Toilette pentru femei 50 ml
Nou
Brand: Nina Ricci Cuprins: Apă de Toaletă
Caramelizat măr. În linia emblematicului său parfum Nina, Nina Ricci prezintă Nina Rouge: o variație elegantă, care îndrăznește să fie și mai senzuală și gurmandă.Note de vârf: Zmeură, lămâieNote de mijloc: Gardenia, floare de ghimbirNote de bază: Caramel, vanilie bourbonFaimoasa sticlă cu măr mușca..
294,03 RON
Creed Royal Princess Oud Millesime - Eau de Parfum pentru femei 75 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Celebrând istoria croitoriei feminine la Creed, Royal Princess Oud este un parfum floral captivant, sublimat de trandafir, violete dulci și bergamot sicilian, cedând locul notelor calde de vanilie și iris. Acordurile de oud și benzoate conferă o bază senzuală și lemnosă acestui parfum clasic feminin..
1541,70 RON
Maison Francis Kurkdjian A La Rose - Eau de Parfum pentru femei 70 ml
Nou
Brand: Maison Francis Kurkdjian Cuprins: Apă de Parfum
À la rose е oda pentru feminitate, recunoaștere a iubirii, transformată în aromă. Două sute cincizeci de trandafiri proaspăt înfloriți din Grasse oferă bogăția lor inegalabilă în fiecare sticlă a acestui parfum incitant.Note de vârf: Bergamot calabriz, portocală californianăNote de mijloc: Trandafir..
1107,00 RON
Creed Love in White For Summer - Eau de Parfum pentru femei 75 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Inspirându-se din cel mai bine vândut parfum feminin al Creed - Love In White, The House of Creed lansează noul parfum sezonier Love In White For Summer. Un visător proaspăt floral, care captează nopțile albe fierbinți de pe Coasta de Azur și dorința pentru o vară eternă. Acest parfum transportă pur..
1119,70 RON
Creed Love in White - Eau de Parfum pentru femei 75 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Love in White este un parfum oriental-floral pentru femei. Inspirat de dragostea pentru navigație, el simbolizează sentimentul strălucitor de libertate cu senzația de armonie marină și aduce cele mai bune ingrediente din cinci continente.Love in White vă întâmpină cu suc de portocale din sudul Spani..
1246,00 RON
Creed Acqua Originale Iris Tubereuse - Eau de Parfum pentru femei 75 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Iris Tubéreuse este un strălucitor parfum floral care combină romantismul Toscanei cu atracția exotică a Indiei, destinații prețuite de Olivier Creed din călătoriile sale în jurul lumii.Un acord pudrat de violet se amestecă cu florile aromatice de tuberoză, în timp ce vanilia cremoasă și dulcele flo..
1298,70 RON
Creed Acqua Fiorentina - Eau de Parfum pentru femei 75 ml
Nou
Brand: Creed Cuprins: Apă de Parfum
Acqua Fiorentina este un parfum pentru femei, inspirat de arta și cultura Renașterii din Florența în secolul al 15-lea. Compoziția este fructat-florală, incluzând ingrediente provenite din livezi și ferme din zona Florenței. Parfumul se deschide cu prună verde și bergamot. Inima înflorește cu tranda..
1260,90 RON
Afişare de la 1 la 24 din 4132 (173 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Aflați mai multe